Vi söker nu efter nya medarbetare till vår konstruktionsavdelning och markprojekteringsavdelning.

Mark- och VA-ingenjör

Vi söker efter en Mark- och VA-ingenjör till vår markavdelning. Tjänsten är på heltid med varierande arbetsuppgifter. Du deltar ofta i hela projektet, från idé till färdig anläggning.

Du kommer bl.a. att arbeta med VA- och lokaliseringsutredningar för olika anläggningar. Upprättande av ritningar, beskrivningar, kostnadsberäkningar, m.m. för ledningsnät, pump- och tryckstegringsstationer, utjämningsmagasin, vägar, exploateringsområden, fritidsanläggningar, grönområden och industrianläggningar.

Du bör ha minst tre års yrkeserfarenhet.

Byggnadskonstruktör

Vi söker efter en byggnadskonstruktör till vår konstruktionsavdelning. Tjänsten är på heltid med varierande arbetsuppgifter. Du deltar ofta i hela projektet, från idé till färdig anläggning. Du kommer bl.a. att arbeta med dimensionering, upprättande av ritningar, beskrivningar och kostnadskalkyler samt byggledning.

Våra projekt spänner över allt från byggnader, maskinstativ eller kanske ett fundament till en 80 meter hög skorsten. Vi behärskar alla typer av material som stål, betong, trä och murverk.

Du bör ha minst tre års yrkeserfarenhet. För rätt person finns det på sikt även möjlighet att ingå i ägargruppen med ansvar för konstruktionsavdelningen.

Skicka din ansökan till griab@griab.com

Griab nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt från Griab. Anmäl dig här:

Jobba hos oss

Just nu söker vi efter en konstruktör. Skicka din ansökan till: griab@griab.com

© 2016 Griab

Den här sidan använder cookies
Design: Kollor